Wij hebben een Russisch Nederlands vertaling nodig

Russisch Nederlands vertaling

Vanuit Rusland hebben wij een aantal documenten gekregen. Deze documenten hebben te maken met de verhuizing van ons bedrijf. Echter kunnen wij allemaal deze taal niet spreken noch schrijven. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die voor ons de Russisch Nederlands vertaling kan uitvoeren.

Russisch Nederlands vertaling

Voldoende keuze

Tijdens mijn zoektocht online kwam ik diverse bedrijven tegen die mij kunnen helpen. Echter was er maar één pagina waar ik een prettig gevoel bij had! Ik was namelijk terecht gekomen op de website van russischvertaalbureau.nl. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe dat een document verwerkt moet worden. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Een prettig gesprek gehad waarin ik al mijn vragen kon stellen. Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om bij dit bedrijf mijn documenten in te leveren. Hierdoor konden zij voor mij aan de slag om dit te vertalen. In diezelfde week had ik mijn documenten al ontvangen en hier ben ik onwijs tevreden over. Uiteraard heb ik geen idee wat er geschreven staat aangezien ik de taal niet ken. Ik kan je in ieder geval wel garanderen dat het werkt aangezien onze verhuizing akkoord is!