Op zoek naar een fontein toilet?

fontein toilet

Bijna iedereen heeft het wel in zijn of haar wc, maar je kunt ze ook in een badkamer vinden, een fontein toilet. bent je er naar op zoek want is er misschien een kapot gegaan? ga dan naar onze website, daar vindt je alle informatie over welke nieuwe je moet aanschaffen. Waarom voor deze kiezen? … Meer lezen Op zoek naar een fontein toilet?

Elke schoonmaakklus laat je uitvoeren op www.j-sbedrijfsdiensten.nl

Op www.j-sbedrijfsdiensten.nl kun je erachter komen welke waardevolle diensten er worden aangeboden door J & S bedrijfsdiensten. Dat bedrijf is gevestigd in de buurt van Eindhoven en gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijfspanden. Dat betreft zowel kantoorruimtes, productieruimtes, de kantine, de gangen en de sanitaire ruimtes. Als je in je bedrijf klanten ontvangt is het … Meer lezen Elke schoonmaakklus laat je uitvoeren op www.j-sbedrijfsdiensten.nl

Is een aanvullende verzekering interessant voor mij?

In Nederland is het verplicht om een zorgverzekering te hebben. Dit is de basisverzekering, iedereen betaald daar ongeveer rond de 100 euro voor per maand. Bij deze verzekering heb je recht op alle basiszorg. Als je verwacht weinig kosten te maken is deze zorgverzekering perfect. Als je dit jaar verwacht veel kosten te maken is … Meer lezen Is een aanvullende verzekering interessant voor mij?