Voorkomen van legionellabacterie op tijd!

Biobeheer

Legionellabacterie is nu eenmaal erg vervelend wanneer dit geconstateerd is. Hierdoor is het onwijs belangrijk om ervoor te zorgen dat dit niet kan gebeuren! Zo kan biobeheer.nl jou hier erg goed mee helpen. Dit bedrijf beschikt namelijk over de juiste kennis er ervaring. Bovendien weten zij erop in te springen indien deze bacterie zich al heeft verspreid!

legionellabacterieEen veilige klimaat zorgt ervoor dat de kans hierop minimaal blijft. Zo kun je er zeker van zijn dat er geen legionella kan groeien in het zwembad. Hier kan ik je alles over vertellen aangezien dit bedrijf onze zwembad ook erg goed heeft onderhouden.

Last van legionellabacterie?

Eens per dag wordt onze zwemwater goed  gecontroleerd. Voor enkele weken geleden zijn wij erachter gekomen dat er in het kleine zwembad legionellabacterie was geconstateerd. Je schrikt onwijs en direct zorg je ervoor dat het zwembad dicht gaat. Gelukkig waren wij nog niet open waardoor er geen paniek kon ontstaan. Vrijwel meteen hebben wij contact gezocht met biobeheer.nl. Zij konden direct komen om het te gaan bestrijden. In een mum van tijd werden er diverse monsters afgenomen en konden zij het gaan aanpakken. De bacterie werd opgespoord en zo zorgde zij ervoor dat het direct verdween!