Vliegengordijnen voor je nieuwe plek

Als je net een nieuwe woning of kamer hebt, ben je waarschijnlijk bezig met de inrichting. Maar heb je ook al aan vliegengordijnen gedacht? Met vliegengordijnen voorkom je dat muggen, vliegen en andere insecten je huis in vliegen. Dat scheelt vervelend gezoem in je slaapkamer of woonkamer, maar voorkomt ook dat je onder de muggenbulten wakker wordt bijvoorbeeld. Je kunt vliegengordijnen gemakkelijk bestellen via deze webshop. En dan heb je in de meeste gevallen de volgende dag je vliegengordijnen al in huis. Het kan soms langer duren, dan is de levertijd 1 tot 3 werkdagen.

Een hoop opties

Dat is dus alsnog vrij snel en wel zo handig als je net een nieuw huis in trekt. Zeker wanneer het warm is buiten en er meer muggen te vinden zijn. De vliegengordijnen die je in de webshop kunt vinden zijn uiteenlopend in materialen en uitvoeringen. Je hebt bijvoorbeeld vliegengordijnen met magneten, maar ook vliegengordijnen van PVC. En je kunt er zelfs voor kiezen om vliegengordijnen te nemen met een opdruk. Vliegengordijnen kun je bij je ramen of deuren ophangen. Als je € 50 besteedt aan je vliegengordijnen bij de webshop, krijg je ze gratis thuisgestuurd.

De goede maat bestellen

Vliegengordijnen leveren dus veel profijt op en het hoeft niet eens duur te zijn. Je bestelt gewoon een standaardformaat dat je gemakkelijk zelf precies pas kunt maken. Met de meetinstructies op de website weet je zeker dat je de juiste maat bestelt. Dat is wel zo handig. Je kunt een vliegengordijn natuurlijk niet zo gemakkelijk weer groter maken als dat nodig blijkt. Bekijk het aanbod en de meetinstructie op de website.