Verras je klanten met een digitale menukaart horeca

De digitale menukaart horeca is een van de nieuwste trends in de horecabranche. Het laat zien dat jouw horecagelegenheid met de tijd meegaat. Je klanten zullen blij verrast zijn met de nieuwe uitstraling.

Minder tijd en minder kosten

Wil je iets wijzigen op je papieren menukaart? Dan moet je de vormgeving aanpassen en de menukaarten opnieuw laten drukken en ophangen. Dit kost tijd én geld. Maak je gebruik van een digitale menukaart horeca? Dan hoef je enkel een wijziging in je systeem door te voeren en wordt dit automatisch aangepast op alle kaarten en beeldschermen. Het werken met een digitale menukaart is niet alleen fijn voor de klanten, maar bespaart dus ook tijd en geld.

Welke mogelijkheden zijn er?

Je kunt ervoor kiezen om alleen de poster(s) met het menu in je horecagelegenheid te vervangen door digitale beeldschermen. Daarnaast zou je ook de menukaarten die op de tafels liggen kunnen vervangen door digitale menukaarten, zodat alle menu’s digitaal zijn. Om het bestelproces nog efficiënter te maken kun je kiezen voor digitale menukaarten horeca waarmee klanten direct hun bestelling kunnen plaatsen, zoals tablets.