Tip: Cognitieve gedragstherapie Eindhoven

Cognitieve gedragstherapie Eindhoven

Cognitieve gedragstherapie Eindhoven, heeft onze zoon enorm geholpen. Als klein kind was hij een vrolijk mannetje, maar hoe ouder hij werd hoe moeilijk het was om met hem in contact te komen. Gesprekken met hem voeren was op een gegeven moment helemaal niet meer mogelijk. Hoeveel moeite wij ook deden, het lukte ons niet om tot hem door te dringen. Toen op een gegeven moment bij ons de politie aan de deur stond, was het voor ons een bekeken zaak, hier moest verandering in komen. Meteen hebben wij een afspraak gemaakt met een therapeut van MIND.

Een andere zoon dankzij de Cognitieve gedragstherapie Eindhoven

Toen de politie aan de deur kwam voor onze zoon, waren wij in alle staten. Het bleek dat hij betrokken was bij een vechtpartij. Gelukkig is dit alleen met een waarschuwing afgedaan, maar voor ons begon het juist. Wij wilden graag onze lieve zoon weer terug, een zoon waarmee je kon lachen en praten.

Dankzij de geweldige behandeling en begeleiding die onze zoon via de behandelingen kreeg bij de gedragstherapie van MIND zag je hem weer gaan opfleuren. Veel opgekropte slechte herinneringen waren bij hem blijven hangen en hierdoor kon hij niet meer normaal functioneren. Het gaat de goede kant op met hem, maar er is nog een lange weg te bewandelen.