Tevreden met mijn hoortoestel

Om eerlijk te zijn liep ik er al jaren mee rond. Ik voelde wel aan dat ik een gehoortoestel moest, maar durfde dit nooit tegen iemand te zeggen. Toen ik met ons hele gezin een weekend weg was naar Limburg was de maat vol. We zaten met elkaar aan de ontbijttafel en mijn kleinzoon vertelde iets over zijn school. Ik kon hem niet verstaan en deed net alsof ik dit wel kon. Ik gaf een antwoord wat nergens op sloeg en toen had het hele gezin wel door dat er iets mis was. Het was de hoogste tijd voor actie. Hier werd ik zo goed geholpen. Ik werd op mijn gemak gesteld, kreeg uitleg over de procedure, echt helemaal prima.

In goede handen

Iedere stap die we hebben doorlopen ging in harmonie, op een prettige manier. Het hoortoestel wat we uiteindelijk hebben gekozen zit prima en doet het prima. Eigenlijk heb ik soms niet eens meer door dat ik hem draag. Hij is ook bijna onzichtbaar, dat geeft me ook wel een fijn gevoel moet ik zeggen. En wat ik nu weer allemaal kan horen! Ongelofelijk. Ik had hier nooit zo lang mee moeten wachten. Echt dik tevreden over mijn hoortoestel en over de service die hier wordt geboden!