Laat je tuin verbouwen

tuin verbouwen

Wil jij je tuin verbouwen? Schakel hier dan een professional voor in. Toen ik de website van Anne Laansma vond, wed ik eigenlijk al snel enthousiast. Zelf hebben mijn man en ik de tijd niet om ons buitenverblijf op te knappen. Ook hebben wij geen idee hoe wij dit moeten realiseren. 

Omdat wij net een ander huis hebben gekocht en hier een verwaarloosd buitenverblijf omheen is. Straalt dit eigenlijk alleen maar slordigheid uit. Dit wilde wij zo snel mogelijk anders zien om de aankomende jaren lekker te kunnen genieten hiervan. De architect is eerst bij ons op locatie geweest om alles met ons te bespreken en te bekijken. Toen hij ons het concept liet zien konden wij niet wachten om dit in het echt te zien.

tuin verbouwen

Verwacht een uitstekende service en een goede prijs

De keuze om onze tuin te laten verbouwen is een zeer goede geweest. Wij zijn namelijk zeer tevreden over het eindresultaat. De prijzen die worden gehanteerd zijn zeer aantrekkelijk en tevens hebben wij een goed advies ontvangen over het onderhoud et cetera. 

Als ik nu kom aanrijden dan staat ons huis er erg gezellig bij en dat puur vanwege de mooie planten en bloemen die er omheen staan.