Eindelijk een nieuwe aluminium tuinstoel

aluminium tuinstoel

Al een hele tijd geleden is onze aluminium tuinstoel kapot gegaan en al die tijd wilde ik een nieuwe. Mijn man bleef maar zeggen dat dit soort zetels te duur is om zo maar te kopen. Wij wilden natuurlijk wel een model dat bij de rest van de inrichting van het hof zou passen. Normaal gesproken zorgt mijn man voor het interieur achter het huis, maar dit kwam er maar niet van. Natuurlijk zou het mooier weer gaan worden en daarom wilde ik meer buiten kunnen zitten, ook met vrienden. Zodoende besloot ik toch maar eens online te kijken of ik de juiste zetel kon vinden. Al snel zag ik de webshop van Van Der Garde!

aluminium tuinstoel Ideale webshop

Je zou het misschien niet denken, maar de aluminium tuinstoel was erg voordelig! Natuurlijk heb ik het even met mijn man overlegd, maar ook hij kon hier wel in komen. De zetel hebben wij toen direct in meervoud besteld, zodat de inrichting van het hof weer compleet zou zijn. Hier kunnen wij nu heerlijk zitten met al onze vrienden en genieten van de zomer! Wanneer wij weer eens iets nodig hebben voor op het terras bijvoorbeeld, ga ik voortaan eerst kijken bij Van Der Garde. Daar heb je echt kwaliteit voor een mooie prijs.