hoeden

Hoeden zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een witte hoed, een zwarte hoed, of ga je toch liever voor een grijze hoed dames ? Het voordeel van een grijze hoed is dat hij bij veel verschillende outfits past en daarnaast een hoge mate van elegantie uitstraalt. Een grijze hoed is een stoere hoed, maar is toch net wat lichter qua kleur dan bijvoorbeeld een donker zwarte hoed. Een grijze hoed dames is te combineren met veel verschillende soorten kledingstukken en kleuren en hoort daarom in de kast van elke vrouw te liggen.

Een complete outfit

Een grijze hoed dames kunt u als vrouw dragen in combinatie met veel verschillende outfits. Zo kunt u kiezen voor een grijze hoed met bijvoorbeeld een elegante uitstraling om te combineren met een wat chiquere en nettere outfit. Bent u meer op zoek naar een grijze hoed om een trendy outfit te maken? Kies dan voor een grijze hoed met een uniek design, en eventueel met een unieke kleur band op de grijze hoed dames. Zo kun jij een gaaf paar jeans combineren met wat sneakers, een mooie trui, en om het af te maken je grijze hoed.

Passen

Het is niet meer nodig om verschillende hoeden te bestellen om er vervolgens achter te komen welke hoed het beste bij jou past. Door namelijk zelf de omtrek van je hoofd te meten kun je direct erachter komen welke maat het beste bij jou past. Bij de hoeden op de site van hatland staat namelijk een maattabel die jij dus kunt vergelijken met de afmetingen van jouw hoofd. Dit scheelt veel tijd en geld doordat je niet meer 2 verschillende maten hoeft te bestellen, omdat je niet zeker weet welke maat het beste gaat passen. Belangrijk bij het kiezen van een hoed is om ook op het model en de styling te letten. kies bijvoorbeeld voor een vintage hoed of een moderner model.