Hielspoor is te behandelen!

HielHeb je wel eens van hielspoor gehoord? Ik wist zelf eerst niet goed wat dit was tot dat mij vriend hier last van kreeg. Mijn vriend besteed heel veel tijd aan sporten, zo fitnest hij veel en doet hij ook regelmatig aan hardlopen. De laatste tijd ging hij steeds minder en had hij het steeds over de enorme pijn in zijn voet, hij wist niet wat dit was en hij was koppig genoeg om niet naar de dokter te gaan. Omdat ik me zorgen maakte ben ik zelf maar het internet opgegaan. Mijn doel was dan ook om uit te vinden waar hij last van had. Op het internet kwam ik veel verschillende dingen tegen met de symptomen die mijn vriend ook had. Na een tijdje goed zoeken kwam ik er zelfs achter waar hij last van had, hij had namelijk last van hielspoor. Op de website van Footlogics kwam ik gelukkig veel handige tips voor hem tegen, buiten dat kan je hier ook zooltjes kopen die ervoor zorgen dat de houding van je voeten anders wordt en de pijn verdwijnt.

hielspoorIk heb de zooltjes meteen besteld!spoor

Ik bestelde de zooltjes meteen en inmiddels zijn ze ook al binnen. Ik heb ze meteen aan mijn vriend gegeven en daar was hij erg blij mee. Hij draagt ze nu al een tijdje en de pijn wordt gelukkig steeds minder!