Het plaatsen van je badkamer plafond was nog nooit zo makkelijk

Badkamer plafond

Afgelopen week was ik bezig geweest met onder andere mijn badkamer plafond. Het plafond was namelijk bevestigd aan een metalen frame. Alleen begon het metaal een tijd geleden te roesten. Zelf vond ik dit niet mooi en begon ik me er steeds meer aan te ergeren. Het werd tijd voor iets wat wel bestand is tegen het vocht in de badkamer. Met een beetje zoeken heb ik dus de oplossing gevonden. Hierbij was het verwijderen van het oude plafond moeilijker dan het plaatsen van de nieuwe.

Modern

Je badkamer plafond zo geplaatst

Tijdens het bekijken van de verschillende mogelijkheden kwam ik op de website van Heering terecht. Hun oplossing sprak me het meeste aan. Zij bieden namelijk kunststof platen aan voor je badkamer. Het voordeel van kunststof tegenover metaal en hout is dat kunststof bestand is tegen het vocht. Zelf zal ik dus geen last meer krijgen van roest in de badkamer. Tijdens het vervangen kwam ik nog een voordeel tegen. Het metalen frame bleek nog aardig zwaar te zijn, zeker wanneer je het boven je hoofd moet zien te houden. Daarentegen is kunststof stukken lichter en daardoor ook makkelijker te plaatsen. Nu kan mijn vrouw weer naar een wit plafond kijken wanneer ze in bad zit.