Familiereis Cambodja boeken

familiereis Cambodja

Via Mekong Reizen is het mogelijk om een mooie familiereis Cambodja te boeken. Dit reisbureau verzorgt alleen rondreizen naar Indochina en dat maakt het juist zo apart. Het reizen naar zo een ver en mooi land heeft natuurlijk wel een paar punten waar rekening mee gehouden moet worden. Zo is het belangrijk om hiervoor contact op te nemen met het GGD over de vaccinaties die nodig zijn voordat aan deze reis begonnen kan worden. Een hele goede tip die iedereen die hierheen op reis gaat moet weten, is dat je geen kraanwater moet drinken. Als alternatief is het verstandig om flessen met water in de winkel te kopen.

familiereis Cambodja

Onze familiereis Cambodja is nu definitief

Omdat wij één keer in de vijf jaar met de hele familie op reis gaan, hebben wij nu weer een datum geplant. Deze keer gaan wij met iedereen een reis naar het mooie Cambodja. Echter moesten er wel met een paar dingen rekening gehouden worden. Vooral voor onze oma, want zij is niet meer in staat om lang te lopen.

Onze reis is helemaal geregeld en sommige dingen zijn speciaal voor ons gewijzigd. Iedereen zit te wachten dat wij eindelijk op stap kunnen, wij hebben er zin in.