De beste bijbaantjes voor een student!

Ben jij een student en ben je op zoek naar een goedbetaalde bijbaan? Wil je veel geld verdienen, terwijl je parttime werkt? Dan ben je op deze pagina helemaal aan het juiste adres! Hier kan je namelijk te weten komen welke bijbaantjes het beste betalen. Veel studenten of scholieren gaan vaak werken in een winkel en denken dat dit de enige oplossing is. Hier is echter weinig van waar. Er zijn namelijk een hoop andere alternatieven, waar jij als student van kunt profiteren. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder om hier achter te komen!

Supermarkt

Er zijn veel studenten die gaan werken in een supermarkt. Dit is natuurlijk geen verkeerde keuze, omdat je hier leert wat werken is en je ook makkelijk kunt doorgroeien. Hier leer je dus op een jonge leeftijd wat het is om leiding te geven aan werknemers en dit kan wellicht een investering zijn voor je toekomst. Het is echter alleen niet zeker hoelang je zou kunnen blijven werken in een supermarkt. Als we de laatste technologische ontwikkelingen mogen geloven, is het zo dat vakkenvullers worden vervangen door robots. De Albert Heijn is hier al mee begonnen in Amsterdam en experts voorspellen dat dit gaat overwaaien naar andere supermarkten.

Logistiek

De logistiek is ook een alternatief als bijbaantje als je veel geld wilt verdienen. Waarom je in de logistiek veruit het meeste krijgt betaald? Dit komt omdat er wordt gewerkt met toeslagen. Dit houdt in dat je een percentage krijgt bovenop je uurloon. Vaak komt dit voor wanneer er nachtdiensten of avonddiensten worden gedraaid. Hier staat dan een toeslag van 20, 30, 50 of soms zelfs 100 procent op. Op zondag is het ook zo dat je veel toeslagen krijgt. Logistieke vacatures Rotterdam vallen daarom enorm in de smaak bij studenten.