Container huren van Gebr. Vermeer transport

Vorig jaar hebben wij ons kantoor verbouwd. Dit konden wij doen dankzij de hulp van Gebr. Vermeer transport. Wij konden namelijk een containerverhuur realiseren bij dit bedrijf. Dit was voor ons de perfecte oplossing.

Gebr. Vermeer transport denkt met je mee

Toen wij vorig jaar wilden gaan verbouwen, hadden wij gelijk een probleem, want waar moesten wij alle spullen laten? Deze spullen konden wij niet zo maar ergens opslaan, want die spullen hadden wij ook nog nodig om ons werk goed uit te kunnen voeren. Gebr. Vermeer transport dacht met ons mee en kwam met de perfecte oplossing voor ons. Zij plaatsten namelijk een container naast ons kantoor. In deze container konden wij alle spullen plaatsen die plaats moesten maken voor de verbouwing. Wij konden deze container gewoon zelf in en uit, dus tijdens de verbouwing konden wij deze spullen gewoon pakken als wij deze nodig hadden. Geweldig dus.

Container ophalen

Toen de verbouwing achter de rug was, konden wij alle spullen weer rustig een plaatsje geven. Pas op het moment dat wij aangaven dat de container opgehaald kon worden, kwam Gebr. Vermeer transport de container weer ophalen. Dit was overigens zes weken later dan wij in eerste instantie aangegeven hadden. Toen wij dit, ruim van tevoren, aangaven bij Gebr. Vermeer transport was dit geen enkel probleem. Mochten wij ooit weer gaan verbouwen, dan huren wij zeker weer een container bij Gebr. Vermeer transport!