Blij met grote terras parasol voor mijn horeca locatie

Het heeft even geduurd maar nu heb ik toch eindelijk een grote terras parasol voor horeca gevonden die past bij mijn horeca locatie! Al met al nog een hele zoektocht waar ik zeker een jaar mee bezig ben geweest. Ik zocht in winkels, op websites en ook heb ik bij andere horeca locaties gekeken. Maar die van mij zat er maar niet bij. Moet ook wel zeggen dat ik best kritisch ben als het gaat om dit soort aankopen. De parasol moest in eerste instantie de zon tegenhouden maar niet het hele terras donker maken. En hij moest gemakkelijk te bedienen zijn. Op deze site vond ik de ideale grote parasol. En hij bevalt me prima. Makkelijk om te bedienen, maar ook makkelijk om te verplaatsen.

Licht en donker

Er zijn mensen op mijn terras die houden van direct zonlicht maar ook die er niet van houden. Met deze parasol bied ik deze keuze. Ik kan de parasol ook gemakkelijk verplaatsen waardoor ik mensen juist wel of juist niet zonlicht kan geven. Dat is een stukje service waar mensen op mijn terras van houden en waardoor ik nu ook gewoon meer klanten trek. Prima aankoop dit. Erg blij mee.