Onze kweekkassen

kweekkassen

Omdat al drie jaar met pensioen ben is mijn hobby tuinieren erg uit de hand gelopen. Waar het begon met een paar aardbeiplantjes in de tuin, is het nu een kweekkas vol met groente. Zelf groente opkweken is een passie waar ik elke dag van kan genieten. Ik was op zoek naar een grote kas zodat ik meer tropische planten en vruchten kan kweken. Bij Kroonkas ben ik zeer goed geslaagd voor mijn nieuwe kas.
kweekkassen
Ruim aanbod en goede service
Op de webshop van Kroonkas keek ik mijn ogen uit naar al het aanbod. Er was een enorm aanbod aan kweekkassen voor hobbyisten. Meestal wanneer ik zocht naar kweekkassen kwam ik uit bij enorm grote en dure kweekkassen voor professionele kweekers. Kroonkas biedt een enorm aanbod aan kassen voor iedereen. Binnen een paar minuten vond ik de perfecte kweekkas voor in mijn tuin.
Na de bestelprocedure was de kweekkas al erg snel thuis en kon ik gelijk aan de slag.

Ik ben erg te spreken over het aanbod en de service van Kroonkas. Prachtige kassen van goede kwaliteit voor iedereen. Ik heb mijn hobby zo nog verder kunnen uitbreiden en kan dit jaar van nog meer groente en fruit dat zelf gekweekt is genieten.