Het hoeft geen sprookje te zijn

Soms zou je wel eens willen dat je leven net als een videogame is. Waar je alles zelf kan maken hoe jij wilt. Zonder veel oefening prachtige huizen, auto’s en levens maken. Budget maakt in een fictieve wereld ook weinig uit. In het echt leven is het helaas voor veel mensen erg moeilijk om zelf dingen te maken. Je hebt veel meer oefening en geld nodig om dingen te bouwen of in elkaar te zetten. Wat je wellicht wel zelf zou kunnen doen is een beton cire muur maken. Online een huis inrichten is makkelijk zat, maar in het echt hoeft het zeker niet onmogelijk moeilijk te zijn!

Van fictie naar feit

Er zijn gelukkig verschillende materialen die makkelijk in de omgang zijn. Je hoeft niet overal een expert in te zijn om een succesvol resultaat te verkrijgen. Beton cire is een simpele mix waar je veel mee kan klussen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf meubels en plantenbakken maken. Met je eigen handen aan de slag kan heel lonend zijn! In je video games kun je oneindig bouwen, dit is natuurlijk in het echt niet haalbaar. Maar beton cire is een hele goedkope grondstof, zo lijkt het misschien wel een beetje alsof je oneindig verder kunt. Je komt in ieder geval verder dan je denkt.

Stoere looks

Als je al neigt naar een meer ruwe, industriële uitstraling is beton cire al helemaal een mooi materiaal om je dromen te verwezenlijken. Een beton cire muur geeft een prachtige look in je huis. In de badkamer kun je wellicht beter voor een lichter, wit pigment gaan. Dit zorgt ervoor dat de ruimte wat groter lijkt. In de woonkamer is een donkere accentmuur misschien goed idee. De textuur van een beton cire muur geeft ook heel veel extra’s voor je interieur. Als je ervoor kiest om het niet glad te schuren heb je een prachtige stoere muur waar zeker wat jaloerse blikken op geworpen gaan worden!