De mobiele cocktailbar was een succes op ons feest

Mobiele cocktailbar

Mijn ouders zijn over een maand al weer twaalf en een half jaar getrouwd, dus dat moet gevierd worden vonden zij. Voor het feest heb ik een mobiele cocktailbar ingehuurd zodat wij alle gasten kunnen voorzien van heerlijke drankjes. Ik ben op dat idee gekomen omdat ik laatst op een feest van een vriendin van mij was. Haar vader en moeder hadden die kar ingehuurd omdat zij achttien werd. Iedereen op het feest was super enthousiast erover dus daarom leek het mij leuk om dat ook voor het feest van mijn ouders te hebben. Omdat ik niet wist welk bedrijf die karren verhuurde besloot ik om mijn vriendin op te bellen.

Mobiele cocktailbar

Heerlijke koude drankjes

Toen ik mijn vriendin vroeg of zij wist waar haar ouders die mobiele cocktailbar vandaag hadden, wist zij het niet. Zij beloofde om het gelijk te vragen als haar vader thuis kwam van werk. Een paar uur later werd ik terug gebeld door mijn vriendin. Zij gaf de naam van het bedrijf aan mij door. Ik besloot gelijk contact met hen op te nemen. De man aan de telefoon vertelde mij dat zij nog een kar beschikbaar hadden voor die datum. Wat ben ik blij dat ik er net op tijd bij ben geweest.