De beste helderziende live spreken doe je hier!

helderziende live

helderziende live

Met een helderziende live spreken is iets wat ik maandelijks probeer te doen. Ik merk namelijk dat dit mij echt richting geeft aan mijn leven. Het is namelijk zo dat ik van mijzelf heel erg onzeker ben aangelegd en daarom niet snel een keuze durf te maken. Op deze manier hoor ik al van tevoren of het iets is waar ik mee door moet gaan. Wel probeer ik ook zonder deze feedback dingen te doen en mij er dan niet zoveel zorgen over te maken. Hier ben ik ongeveer een jaar geleden mee begonnen na een tip van een vriendin. Zij vertelde mij hierover en wat het allemaal voor haar deed. Zij had namelijk veel moeite met het verwerken van de dood van haar vader. Door met deze vrouw te praten, kon zij dit allemaal een plekje geven.

Het is echt een aanrader

Iedere keer praat ik met dezelfde helderziende live. Dit is niet alleen om haar prettig stem, maar ook omdat ik het idee heb met haar een klik te hebben. Dit voelt een stuk prettiger dan wanneer ik iedere keer een andere kies. Via Your Spiritual Network kun je zelf kiezen met wie je in contact wilt komen en daarom zou ik dit platform ook echt aan iedereen willen aanraden!

Meer verhalen