Makelaarskantoor Geleen, een uitstekend makelaarskantoor!

Ik ben vanaf het moment dat ik mijn eerste huis kocht al klant van makelaarskantoor Geleen. Ik ben al vele jaren een zeer tevreden klant, ik woon inmiddels namelijk in mijn 3e huis. Toen ik mijn eerste huis ging kopen wist ik niet echt waar ik op moest letten bij het kopen van een huis. Ik ben zeer tevreden op de manier waarop ik door makelaarskantoor Geleen ben begeleid en dus ben ik sinds dat moment klant van makelaarskantoor Geleen. Ik had wel een moeilijke eis bij het aankopen van mijn nieuwe huis. Ik wilde namelijk een huis dat centraal in de stad lag. Ook moest het een netjes uitziend huis zijn dat in een normale buurt gelegen was.

Uiteraard hoefde het geen villawijk te zijn maar ook geen achterstandswijk. Er werd gelukkig goed rekening gehouden met mijn wensen en behoeftes. Ik kreeg toen binnen een week een telefoontje van makelaarskantoor Geleen en daarbij werd mij verteld dat ze een huis hadden gevonden dat voldoet aan mijn eisen. Ik ben toen het huis gaan bezichtigen en ik was meteen verliefd op het huis. Ik ben dus sinds het belletje van makelaarskantoor Geleen vaste klant en nog altijd tevreden!